Igår var båda hästarna riktigt fina, det gör alltid att man kan sova lite extra gott! Fanni tycker det är jobbigt att lossa på sig själv, men hon blir bättre och bättre för varje dag. Känns bra efter tandläkarbesöket också! Om cirkus 2 veckor ska hon till equiterapeuten också, tror det kommer göra susen! Finns nog ett och annat att ta loss.

Ellie är så bra som hon vara kan va, det är så underbart att rida henne varje dag, bästa ponny!! Igår gjorde vi några byten i vartannat, heja Ellie!!! Tänk att hon tidigare bara gjorde byten när man bytte varv, nu gör hon byten för skänkeln, vart som helst och även små serier. De kanske inte är perfekta, men vi gör det bara på skoj! Är så stolt över min lilla ponny som lärt sig så mycket <3 igår röck även björnpälsen som hon fixat, väldigt skönt att bli av med den också :)

Idag ska hon vaccineras och kolla tänderna, Fanni ska på hoppträning wiiie, längtar!! Men först väntas jobb innan jag får komma hem igen!

Super ponnyn!! ❤️

Här har snön dessutom töat bort nästan helt och hållet! Skönt på ett sätt då ridbanan är toppen och att kunna brodda av hästarna!!! Hehe. Men tråkigt att det blir så himla himla mörkt utan snön... Jaja, den kommer tillbaka, det vet vi alla ;)