Internet igång igen

verkar som att internetet var borta i hela vårt område där vi bor under gårdagen, var mycket frustrerad då jag var ensam hemma, och hade för en gångsskull lite tid över att kolla på någon bra serie, men nä de gick inte för internetet fungerade inte och det var bara värdelösa program på tv, så roligt hade jag det igårkväll haha. 
 
 
nåja, måndag idag igen och satan vad mörkt det blivit??!?!!! förra veckan var det ändå någorlunda "ljust" när jag kom hem från jobbet men nu är det verkligen kolsvart!!! Det absolut värsta med att jobba 7-16 såhär vintertid. Det är Mörkt när du åker till jobbet. Du ser inte ljuset på hela dagen. Det är mörkt när man kommer hem igen. Värdelöst enligt mig. Nog för att jag bara jobbat dessa tider i 2 månader, men jag känner redan nu att det verkligen inte är något för mig. Det blir alldeles för likadana dagar och veckor och allt flyter bara ihop. Förövrigt trivs jag väldigt bra med jobben jag har och det är skönt att ha fasta tider man jobbar men allt har sina nackdelar också. Skönt iaf att jag känner redan nu hur jag inte vill ha det i framtiden.
 
 
Idag ska Fanni jobbas lite lätt på banan och de andra hästarna ska också få sin omvårdnad. Känns redan tomt att "bara" ha 1 häst att rida nu igen. Men jag är glad för det jag har! Har ju även Thea att jobba med även fast det bara är från marken, och det är nyttigt det med. 
Älskade ponny som älskade att ha sitt huvud på min axeln<3<3