Bästa Fanni!

Älskade älskade häst, är så himla glad för Fanni så ni anar inte! Världens bästa lilla häst, passar mig som handen i handsken och det är en ära för mig att få ha henne som min egen. 


Igår var det träning för Klaas igen och vilka framsteg både hon och jag gör. Vi gjorde en riktigt bra framridning där hon verkligen började arbeta med överlinjen, lugnt och avslappnad istället för att ligga på och bli spänd i kroppen, helt fantastiskt! Även hoppningen gick riktigt bra, jag har hittat tillbaka till den nivån som jag var på för två år sedan, litar på min häst och känner mig trygg och säker i det vi gör, underbart!! Det är ju lite extra roligt när det går sådär riktigt bra på träning måste jag säga, även fast det måste få gå dåligt ibland också. Hemma är det inte en dans på rosor varje dag, men vi hittar varandra mer och mer och förstå oss på varandra och även kommunicera. Guld stjärna till Fanni helt enkelt! 🌟 

Idag är första dagen på ett tag som jag inte "måste iväg" till något efter jobbet, skönt!! Men ändå är det massor som ska göras ;) nu ska horsie få motion och stallet ska fixas, hinner jag så tänkte jag baka lite ikväll också!! Återstår att se haha.