Måndag igen

Ny vecka med nya tag och nya uppgifter. Känns dock som att vi knappt har någonting alls vettigt att göra i skolan? Onödigt att ens behöva gå hit, skulle lika gärna kunna ta lov NU!! 
 
Hade en lektion idag på morgonen som vi gjorde absolut ingenting på. Den var till för att göra klart sådant som inte var klart så jobbade med lite ekonomi då istället och fick klart två uppgifter som skulle göras senare idag på lektionen. Skönt det iallefall. Vad jag vet nu är det bara en juridikuppgift och en svenska uppgift (som vi får på måndag) som ska göras innan skollan slutar, så vad som händer resten av veckan är ju en bra fråga haha. 
 
Ellie är lite halvt tokig nu när jag rider såfort jag inte travar. Först när vi bara skrittade var ohn väldigt lugn men nu mera är hon tokig bara för att hon vet att hon får trava. Dock i max två minuter så det är ju inte särskilt mycket. 
Speranza sköter sig finfint, igår longerade vi lite. Väldigt bra så vi får lära känna varandra på marken och får en god kontakt och kommunikation på så sätt. I Lördags vilade hon då jag var tvungen att åka och köpa en längre sadelgjord ;) men nu är det fixat! Ikväll blir det träning för Stina med henne och Ellie skrittas ut med lite travinslag.