Tripp, trapp, trull

Av någon anledning blir det alltid så att jag rider den största hästen först och den minsta sist, utan att jag tänker på det haha.
 
Började alltså med Acorat (tror han är cirkus 1cm högre än Artie haha). En liten tur ut i skogen fick det bli för hans del. Tog det lugnt och bara njöt, han var glader och toker idag på samma gång, älskar att han är så personlig <3
 
Därefter ett pass för Stina med Artie och han var riktigt fin!! Kom åt honom bra och då tycker han det är riktigt jobbigt men han kämpar på! Han börjar bli mer stadig men det är bara att öva på! Tränade även lite byten och på en digonal gjorde vi tre stycken byten, två av dom klockrena och det sista lite jämfota men oj vad duktig han var! :D Väldigt nöjd med honom!! :))
 
Nu har även Ellie blivit riden en sväng i skogen, och hon var så fin så. Acorat har blivit duschad också så han har blivit vit igen istället för brun/grön. Mat i magen för min del också och likaså för hästarna. Imorgon är det hoppträning för Pontus och både Acorat och Artie ska följa med, det blir kul! :))