igår/idag

igår gick båda hästarna ett varsitt pass på banan och var båda fina!
 
Acorat hade nog en hel massa träningsvärk tror jag. Skit jobbigt tyckte han att det var att jobba, men det är inte konstigt. Vldigt fin var han iaf och framme för skänkeln! Lite stel i högersidan men det blev mycket bättre under passets gång. Börjar hitta ridningen mer och mer och sadeln börjar forma sig finfint också. Känns riktigt bra! :D Idag Fick Han komma ut på en tur i skogen vilket var mycket uppskattat. Klättrade lite också för att bygga mer muskler. Nu börjar ryggmusklerna som försvann lite komma tillbaka, vilket känns jätteskönt! :D 
 


Ellie går som en klocka och är hur fin som helst. Lossade henne mycket i den förvända galoppen. M'rker redan nu att hon blivit starkare i den, men högergaloppen är fortfarande kvar att jobba upp. Nu när vi arbetar höger galopp så att den är rättvänd är den jättefin och mycket starkare än vad den varit, men så fort jag går över så det blir förvänd med högergalopp blir det jääääätte jobbigt och så försöker hon att bara springa eller byta tillbaka så det blir "rätt" galopp. Så nu är det mycket fokus på den förvända galoppen, att stärka upp henne där ordentligt för då kommer den rättvända galoppen vara väldigt stark sen :) Idag fick Ellie också komma ut i skogen och skritta/klättra lite. Kändes väldigt fin och bra :) 


Glad att jag red imorse, för nu regnar det för fullt!! Snart tar jag tåget upp till Stockholm och ikväll är det MILEY. Det kommer bli så jäkla kul!!!!